Spread the love

 Vízvezeték és csatornaszerelés

 

Tisztelt társasházkezelő, közös képviselő.

Legyen szó, csőtörésről, dugulásról, az esetek döntő többségében, gyors és profi megoldásra van szüksége a társasházak közösségének.

Munkáink során, odafigyelünk arra, hogy a lehető legkevesebb és a lehető legrövidebb ideig okozzunk fennakadásokat a társasházak életében.

Szolgáltatásaink komplexitása segíti és gyorsítja a hibák elhárítását.

 

Példának okáért egyik esetünk: 

Társasház pincéjében,a csatorna gerincvezetékben dugulás alakult ki, a pincében centiméteres vastagságban állt már a szennyvíz.

Kivonultunk duguláselhárító aparátusunkkal, a helyzet felmérése során megtaláltuk az eldugult szakaszokat. A gerincvezeték toldozva-foltozva volt, több szakaszon kontrás, a csatlakozások szilóval tömítve. Illetve valóban állt a szennyvíz a pincében.

A helyzetet dokumentáltuk fényképekkel, videókkal, telefonon egyeztettünk a közös képviselővel, jelentettünk, hogy a dugulást átmenetileg el tudjuk hárítani de, a gerinc állapota miatt valószínűleg 1 héten belül újra gond lesz.

Nekiláttunk  a dugulás elhárításának, mindeközben központunkhoz, is eljuttattuk a megszerzett információkat, melyek alapján irodánk elkészítette és a közös képviselethez el is juttatta az árajánlatot, mely a duguláselhárításról, a gerincvezeték cseréjéről, valamint a takarításról szólt.

Mivel a fényképek és videók alapján a közös képviselet fel tudta mérni a tényleges problémát, valamint a részletes árajánlat alapján pontosan ismerte a  megoldáshoz szükséges eszközöket, így gyors döntést tudott hozni. 

A szolgáltatásainkat megrendelték, így azonnal neki tudtunk látni a hiba elhárításának.

 

A közösképviseletnek miután felkeresett bennünket már nem volt egyéb tennivalója

mint a kapott információk alapján döntést hoznia, a megoldást pedig ránk bízni.

 

Vízvezetékkel és csatornával kapcsolatos szolgáltatásaink címszavakban:

strangcsere

gerinccsere

csőtörés hibaelhárítás

duguláselhárítás

 

Természetesen víz, csatorna és fűtés szerelési szolgáltatásainkkal is állunk egyéni megrendelőink szolgálatára.

Teljes fürdőszoba, fűtési hálózat felújításokat épp úgy el tudjuk vállalni mint a kisebb munkákat. 

Legyen akár egy sarokszelep vagy csaptelep csere, wc átalakítása beépített wc-re, mosdók, zuhanyzók, kádak, mosogatók duguláselhárítása, Mi segítünk Önnek!